AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina Web és propietat de CONSULTING I GESTIO GLOBAL SL amb NIF nº B61220414 i domicili en AV. CATALUNYA, 128 LOCAL 4, CP 08756 La Palma de Cervelló, (Barcelona), Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom 29.406, Foli 182, Full B-149676, Inscripció 1a.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns a l’e-mail: info@abogadosconsulting.es

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’ USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ ús del mateix. Si l’ usuari no estigui d’ acord amb les presents condicions d’ ús, haurà d’ abstenir-se d’ utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. CONDICIONS D’ ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’ usuari.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CONSULTING I GESTIO GLOBAL SL i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaiem, explicant-li:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
Per a quines finalitats reprem les dades que li demanem.
Quina és la legitimació per al seu tractament.
Durant quant temps els conservem.
A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
Quins són els seus drets i com exercir-los.
RESPONSABLE: veure dades a l’ encapçalament.

FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:
· Formulari de Contacte.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestat per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

· Tramesa de correus electrònics.

Finalitat: Contestar a les seves sol.licituds d’ informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

OBLIGACIÓ DE FACILITAR LES SEVES DADES PERSONALS I CONSEQÜÈNCIES DE NO FER-HO

La prestació de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys o, si s’ escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En qualsevol cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i la resta d’ informació a les nostres bases de dades.

D. DRETS D’ ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ

Les dades que ens faciliti seran tractades de forma confidencial, aplicant-se les mesures de seguretat informàtica establertes en la legislació aplicable per evitar el seu accés o ús indegut per part de tercers.

Té dret a obtenir confirmació sobre si en CONSULTING I GESTIO GLOBAL SL estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. Igualment, pot exercir els altres drets reconeguts per la normativa, com són els drets a la limitació del tractament, a la portabilitat i a oposar-se al tractament.

Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@abogadosconsulting.es

Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’ enllaç d’ Avisos Legals.

Skip to content